![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zyskałeś prestiż: 0
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 20 Lip 2011, o 20:27 Posty: 6 Miejscowość: Szczecin Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: EkShe Czas: Od Czasu Eventu 31 10 2011 Opis: Witam Nasza Gildia tj. Immortal Fighters otrzymuje za każdego Bossa 0 prestiżu . Przykład: ekipa składająca się z samych członków gildii (Portoosan51lev, XKasienkaXx43lev, Draguss44lev, XXxKasiaxXx41lev, EkShe36lev) była na "duszkach" 3 razy (jeszcze przed crashem) i każdy miał napisane na bocznym : Zyskałeś prestiż: 0 Drugi przykład Ichi we dwójkę Draguss i Ekshe również to samo Zyskałeś prestiż: 0 Prosimy o rozwiązanie tego błędu. _________________ "Podpis usunięty przez ACTA" |
5 Lis 2011, o 01:48 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
To nie jest błąd.
Poprostu Twoja gildia ma juz na tyle ogolnego prestizu ze poprostu juz nie dostajecie z bicia bossow ![]() ![]() _________________ s3 - Ladysun 64 lvl, VooDoo s3 - Ladymoon 66lvl, Rycerz |
5 Lis 2011, o 01:56 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 20 Lip 2011, o 20:27 Posty: 6 Miejscowość: Szczecin Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
Tylko, jak soluje np Krzyżaka to prestiż wpada ... tak samo za zlecenia
_________________ "Podpis usunięty przez ACTA" |
5 Lis 2011, o 02:07 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
Zauwaz ze krzyzaka bijesz sam
![]() ![]() _________________ s3 - Ladysun 64 lvl, VooDoo s3 - Ladymoon 66lvl, Rycerz |
5 Lis 2011, o 04:01 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 2 Wrz 2011, o 17:05 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
A mi się wydaje że jest coś nie tak
![]() |
5 Lis 2011, o 12:04 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Po prostu za zabicie bossa dostajecie prestiż podzielony na ilość osob i dostajecie go tak mało że wyświetla się jako zero np 0.10 Za dziesiątym takim biciem bossa prestiż skoczy wam o jeden.
Mogę się mylić więc niech jakiś admin/gm potwierdzi. |
5 Lis 2011, o 19:48 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 16 Sie 2011, o 21:55 Posty: 511 Miejscowość: Poznań Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 35 razy ![]() |
Temat prestiżu już był poruszany.
Jego ilość (zdobywana) zależy od prestiżu Gildii - im wyższy prestiż gildii tym mniej prestiżu dostają jego członkowie za poszczególne bosy. Poza tym owiązuje jeszcze dzielenie prestiżu na członków ekipy z którą obecnie walczycie (zależnie od Lv) i suma summarum jest prawdopodobnie tak jak napisał Pirek :) Dla przykładu będąc w nisko położonej punktowo gildii sam wykonałem quest w jaskini niedźwiedziej z zabiciem żołnierzy Ultoru - efekt dostałem zdaje się 42 prestiżu. Wykonując ten sam quest w drużynie pomagając innym (często na wyższych Lv) dostawałem 7 prestiżu ![]() Inny przykład: bijąc Ihitona solo dostaje 5 prestiżu - z pieskiem gdy jeszcze nie odbiegał ode mnie znacząco Lv dostawałem 3, obecnie gdy różnica Lv się zwiększyła (44lv i 35Lv pieska) dostaję 4 prestiżu ![]() _________________ Saintx - Sheed 44Lv (w stanie spoczynku) Siantx - Druid 51Lv (skacze po wieży) |
5 Lis 2011, o 20:00 |
![]() |
![]() |
|
Dziekuje za odpowiedz
![]() _________________ "Podpis usunięty przez ACTA" |
5 Lis 2011, o 20:09 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 16 Sie 2011, o 21:55 Posty: 511 Miejscowość: Poznań Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 35 razy ![]() |
W takim razie zamykam
![]() _________________ Saintx - Sheed 44Lv (w stanie spoczynku) Siantx - Druid 51Lv (skacze po wieży) |
5 Lis 2011, o 21:00 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |