![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Walka
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 30 Sie 2010, o 17:47 Posty: 94 Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 23 razy Nick w grze: Freeezer ![]() |
![]() próbowałem zmienic ataki ale się nie dało ani kliknąc na ucieczkę nie wiem dlaczego ... _________________ Freeezer-140-S1=Rycerz ( Morena 07.10.2014 ) Frezeeer-111-HC=VD |
17 Lis 2010, o 20:03 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() ![]() |
jakaś nowa umiejętność, ja tego nie mam.
Domagam sie, też chcę móc przywołać szamana ![]() _________________ JagleVooDoo 77lvl JagleŁuk 44lvl - only PvP JagleDrut 65lvl - nadchodząca nadzieja practitioner - Krav Maga - cały czas rosnę |
18 Lis 2010, o 00:40 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Wystarczy kliknąć, inną zakładkę, np. z umiejętnościami dla poszczególnych klas.
_________________ ![]() |
18 Lis 2010, o 00:46 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Pewnie grafika jest ustawiona na wierzchu, lepiej gdyby było jednakowe ustawienie dla klasy - mob.
_________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
18 Lis 2010, o 01:00 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Błąd z grafiką występuje także podczas walki, moby szczególnie przy 3 -4 sztukach zakrywają grafikę mobka bliżej nas. Jak ginie o nagle pojawia się jego głowa przed grafiką żyjącego na pozycji bliżej nas, szczególnie widoczne 2 najbliżej nas.
_________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
18 Lis 2010, o 23:23 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |