![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ogry
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 26 Wrz 2010, o 12:41 Posty: 35 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Bijąc sobie ogry o godzinie 20:10 I Daje korzenie i 3 ataki, korzenie weszły ale żadnego ataku Fizycznego mi nie robił a ogr mnie bił Drygu sprawdź To :] I napraw
_________________ PanCiemnosc 75 lvl Druid S1 Uwieziony 45 lvl Voodoo S3 |
18 Lis 2010, o 21:20 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Czyli po korzeniach (które nie trzymały ogra) nie nastąpiły 3 fizyczne ataki które ustawiłeś? Miałeś wystarczająco kondycji?
Przydatne są konkrety, może masz pomysł, w czym dokładnie jest problem? _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
18 Lis 2010, o 21:27 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 26 Wrz 2010, o 12:41 Posty: 35 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Korzenie weszły i trzymały go ale żaden atak czyli uderzenie które mam fizyczne nie wszedł ani jeden nawet się nie poruszyłem ogr mnie bił i było koniec rundy
_________________ PanCiemnosc 75 lvl Druid S1 Uwieziony 45 lvl Voodoo S3 |
18 Lis 2010, o 21:36 |
![]() |
![]() |
|
on we mnie rzucał tymi kamieniami
i teraz patrze ale on nawet fizycznego nie robi jak korzeni nie dam tylko sam dystans Nie wiem co jest grane ale ja nie mogę na zadnej walce Ataku Fizycznego robić wogule się nie ruszam a korzenie i osy dzialaja edit M3f: laczenie _________________ PanCiemnosc 75 lvl Druid S1 Uwieziony 45 lvl Voodoo S3 |
18 Lis 2010, o 21:37 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Spokojnie nie musisz spamować, jest opcja edytuj! :}
Sprawa powinna się niebawem wyjaśnić. _________________ ![]() |
18 Lis 2010, o 22:17 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Może to najprostsze rozwiązanie?
Nie masz właściwego tupu broni do ataku. Dajesz atak wręcz trzymając łuk? Albo strzał z łuku trzymając miecz? Koniecznie poprzekładaj broń z ręki do ekwipunku. Daj znać czy pomogło. _________________ Shade, 63 lvl, sheed, S1 (nieaktywny) |
19 Lis 2010, o 01:34 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Jedyne co przychodzi mi do głowy to: zła broń trzymana przez postać.(np. łuk lub jej brak)
|
19 Lis 2010, o 01:36 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |