Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
"kolorowy" MO
"kolorowy" MO
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Witajcie wszyscy
Kiedyś grałam pewną grę, coś z przygodówki. I wtedy naszła mnie pewna myśl... Czarodzieje strzelali tam różnokolorowymi pociskami. I mam taką "wizję" Może być tak, że do pewnego lvlu MO będzie strzelać po prosto tym żółto-czerwonym kolorem, a gdy będzie awansował na kolejne poziomy, będzie miał możliwość zmiany koloru np. na niebieski, fioletowy albo jakoś inny... Co prawda zdaję sobie sprawę, że jak jest MO to tylko kojarzy się wszystko z ogniem, ale wydaje mi się, że to byłoby dość ciekawe, taka możność zmiany koloru pocisków. |
|
10 Lis 2011, o 20:45 |
|
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 23 Maj 2011, o 20:57 Posty: 145 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 18 razy Serwer: Tolnor |
ale po co?
|
|
10 Lis 2011, o 20:51 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Byłyby jakieś korzyści z tego pomysłu?
Trzeba zacząć od tego... Jakieś dodatkowe poza samym kolorem ognia? _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
|
10 Lis 2011, o 20:55 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Mo mag OGNIA posługuje się ogniem a ogień jest w kolorze takim jakim jest. Więc po co to zmieniać skoro to bezsensu? Jaki widzisz w tym cel?
Cytuj: Byłyby jakieś korzyści z tego pomysłu? Trzeba zacząć od tego... Jakieś dodatkowe poza samym kolorem ognia? taaa większy dmg |
|
10 Lis 2011, o 20:56 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
a rycerz posługuje się mieczem i powinien być w kolorze stalowym jak NORMALNY miecz a "Isvert" jest jakoś niebieski....
|
|
10 Lis 2011, o 21:01 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
również dobrz mogły bybyc ślaczki
|
|
10 Lis 2011, o 21:06 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
a to też dobry pomysł co nie? jakby tak szlaczkiem dostał
|
|
10 Lis 2011, o 21:08 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
hehe fajnie by było xD
|
|
10 Lis 2011, o 21:27 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Do bani
_________________ We are all the same, players in the game. |
|
10 Lis 2011, o 23:39 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Cytuj: Po kilku godzinach grania MO zgłodniałem i wpadłem na pomysł żeby strzelał makaronem, mogą być świderki lub kokardki, efekt był by raczej fajny... Jestem za takim pomysłem ! |
|
11 Lis 2011, o 01:49 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |