Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wymiana kont.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Wymiana Kont pomiędzy Graczami Wrakus a Ladak
Konto: Wrakus Server: s1 Właściciel Konta: Wrakus wymienia się z: Konto: Ladak Server: s1 Właściciel Konta: Ladak Data wymiany:14.11.2011 GM który został poinformowany o wymianie: Jak narazie brak gm`a na serwerze. Inne ustalenia odnośnie wymiany:Na koncie Wrakus będzie znajdować sie 170 platyn narazie jest 70 ale rano zrobiłem przelew więc platyna powinna dotrzeć do wieczora , jakby co mam kwitek.Na Ladaku powinno się znajdować 85 platyn. _________________ =55=VooDoo |
14 Lis 2011, o 16:50 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Dodam że na forum nick Wrakusa to Ziooomalo a ladaka iwann.
_________________ =55=VooDoo |
14 Lis 2011, o 16:52 |
|
Zabójca Tilsai
|
Proszę o wpis drugiej strony
_________________ ------------------------------------------------------------------------------ |
14 Lis 2011, o 19:52 |
|
Uczeń Simona
|
potwierdzam ale potem się wymienimy gdyż na koncie ladak mam kumpla itemy musze mu je dać
|
14 Lis 2011, o 19:56 |
|
Uczeń Simona
|
NIESTETY MOJEGO KOLEGI NIE BYŁO DLATEGO TEŻ GRACZ WRAKUS TEN CO MAM SIE Z NIM WYMIENIAĆ MUSI MI DAĆ ITEMY Z TEGO KONTA NA TEGO BARARZYŃCE
435K KALDER NU MARTUMAL NU 10 BEZWODNIKÓW PASEK +7 WIEDZA 68 MANA TU SĄ LINKI TE NA CZERWONO TO ITEMY KTORE TEN GRACZ MA MI DAC Z KONTA LADAK http://imageshack.us/photo/my-images/440/kasau.png/ ^^ TU JEST KALDER UKAZANY I 435k A NA NASTEPNYM LINKU http://imageshack.us/photo/my-images/233/itemyr.png/ A TU POZOSTAŁE ITEMY |
14 Lis 2011, o 20:34 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
ok
14 Lis 2011, o 20:38 |
|
Zabójca Tilsai
|
Potwierdzam
_________________ ------------------------------------------------------------------------------ |
14 Lis 2011, o 20:53 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
wymiana przebiegla sprawnie thx
14 Lis 2011, o 21:05 |
|
Uczeń Simona
|
wszystko ok dzia za fatyge
|
14 Lis 2011, o 21:09 |
|
Duma Forum!
|
To a tez sie ciesze i zamykam
|
14 Lis 2011, o 22:28 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |