![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
błędne obrażenia od krwawienia od glizzli
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Wolfram Czas: 12:28 Opis: Zabijam misie jak zazwyczaj (pojedyncze). Pierwsza runda wrazka, kulki. dostaje zabranie PA. druga runda podpalam wiele razy, on mi 2-3 krwawień (czyli normalka) Trzecia runda zamiast on dostać ponad 600 od podpalenia to ja dostaję tyle od krwawienia ![]() "straciłeś u śmierci: 20034 exp 4560 złota" |
15 Lis 2011, o 13:32 |
![]() |
![]() |
|
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 13 Paź 2011, o 22:01 Posty: 799 Podziękowano: 66 razy Otrzymanych podziękowań: 195 razy Nick w grze: Eld ![]() |
uroki odbierające hp działają najpierw na ciebie, a potem na przeciwnika więc to nie jest błąd
![]() _________________ We are all the same, players in the game. |
15 Lis 2011, o 13:36 |
![]() |
![]() |
|
To wiem. Chodzi o wartosc krwawienia. ugryzl mnie za malo razy na hita za ponad 600. spodziewalem się ponad 200 jak zwykle.
|
15 Lis 2011, o 13:54 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
To nie błąd w wakacje barb został podrasowany co za tym idzie miśki też teraz zadają takie kolosalne krwawienie
![]() |
15 Lis 2011, o 14:27 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Zgodnie z tym co twierdzi konan, dostał zaledwie kilka ugryzień - dmg rzadko sięga do 300. Aby otrzymać aż 600+ dmg, trzeba już nieźle oberwać, a następnie dostać dyńką.
Inaczej mówiąc, wydaje się to mało prawdopodobne. Lecz to pojedynczy, nieprecyzyjny przypadek - trzeba więcej konkretnych dowodów (ilość rund krwawienia, wielkość pancerza, czy dostało się dyńką) - wtedy można by ewentualnie policzyć czy nie wyszło zbyt dużo. Albo zwyczajnie rozpocząć żmudne testowanie, czyli sprawdzić, czy krwawienie nie zwiększa się z powodu buffów/debuffów/podpalenia MO w kilkunastu przypadkach. Biorąc pod uwagę że wszyscy (łącznie ze mną) są do tego sceptycznie nastawieni - konan, powinieneś sam potestować, bo wątpię by istniał tego rodzaju bug. Chyba że jakiś tester będzie się wyjątkowo nudził, by sprawdzić ten mało wiarygodny przypadek ![]() |
15 Lis 2011, o 15:44 |
![]() |
![]() |
|
Straty już odrobione także nie to żebym się rzucał tego powodu czy coś. Żeby to dokładnie testować to dziękuję:) Ale apeluję by zwrócić na to uwagę bo wierzcie, różnie przebiegała walka z misiami. miałem na sobie rózne kombinacje jego ciosów i w tym konkretnym przypadku (choć nie jestem w stanie podać konkretnych wartości) było zwyczajnie. Ew. błąd mógł polegać na tym, że wartość obrażeń z podpalenia (ktore mial na sobie) dostałem ja w postaci krwawienia. Czy jest to technicznie możliwe? To wie tylko programista. No dobra można zamknąć temat. Pozdrawiam!
|
15 Lis 2011, o 16:00 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Taki dmg jest jest jak najbardziej możliwy tym bardziej dla postaci magicznej która ma słabe resy na dmg fizyczne itp.
Mi na vd 47 lvl 3xkrwawienie w jednej rundzie potrafi zabrać prawie 300-400 hp. |
15 Lis 2011, o 19:49 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
Mój czarny psiak mający 40lvl stracił kilka dni temu od krwawienia ponad 800hp, praktycznie dwa ugryzienia i w następnej rundzie strzał za osiem stówek, ja jestem pod wrażeniem tego podrasowania ale chyba lekka przesada
![]() |
15 Lis 2011, o 23:54 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |