Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
HERB
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Herby jak napisałem w innym temacie połączonym na temat gildi można by było stwożyć unikatowy dla każdej gildi herb. Ponadto sojusznicy powinni być oznaczeni podobnie jak wrogowie na czerwono mogli być podpisani na niebiesko. Co do herbów każda gildia powinna dostawać pole 9 na 9 z paletą kolorów:
każda gildia mogła utworzyć sobie unikalny herb lub jak inaczej wolicie godło :p które widniało obok Nicku gracza, wiele herbów było znanych dla graczy chodzi o te najlepsze gildie więc myślę iż to będzie dobry pomysł i wniesie dużo zabawy dla graczy ternu. Przykłady: z Z tych kolorów gracz wybierał jaki kolor wstawić dane pole można by było tworzyć najróżniejsze kształty. Przy Nicku gracza była tego o wiele mniejsza skala lecz wyglądało świetnie. Jeżeli nie chcecie tego to może wstawić coś co wy wymyślicie na przykład już gotowe wizerunki do wyboru. |
22 Lis 2011, o 01:08 |
|
Chodząca legenda
|
Dla mnie bez sensu, będzie jeszcze bardziej namazane nad głową.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
22 Lis 2011, o 01:20 |
|
Uczeń Heremona
|
zgadzam się z Szymdaro , wprowadzanie dodatkowych znaczników wprowadzi jeszcze większy zamęt w miejscach gdzie grupuje się dużo ludzi
Już teraz czasem ciężko wejść do Kamenak i innych pomieszczeń/krain, z takimi znacznikami to trzeba by było wprowadzić przepis zakazu stania pod wszelkimi przejściami dłużej niż 2s _________________ Saintx - Sheed 44Lv (w stanie spoczynku) Siantx - Druid 51Lv (skacze po wieży) |
22 Lis 2011, o 09:53 |
|
Zabójca Tilsai
|
słaby pomysł
_________________ We are all the same, players in the game. |
22 Lis 2011, o 13:23 |
|
Walczący z drzewcami
|
bylo by ciezko gdzie kolwiek wejsc jesli bylo by tam skupisko graczy, pozatym pomysl odgapiony od gry margonem jak sie nie myle, albo mordogomen czy jakos tak, tam sie na poczatku gry dostaje palete kolorow i tworzy wlasny herb.
|
22 Lis 2011, o 13:58 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Wiesz w ilu grach tworzy się różne herby? Widzę że Pirek grał, więc pewnie wie o czym mówię - w MU Online jest podobnie. Tyle, że zamiast wisieć nad głową, każdy członek gildii ma malutki emblemacik na ramieniu. Oraz oczywiście na samej stronie gildii jest jego większa wersja.
Dla mnie pomysł jest neutralny, o ile nie będzie wyglądał nieestetycznie. Lecz nie wiem czy pomysł ma jakiekolwiek plusy, a minusem jest oczywiście stworzenie tej opcji oraz zagmatwanie interfejsu gry. |
22 Lis 2011, o 15:13 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
większość z was się wypowiedziało, i pomysł nie zdał próby graczy:P więc chyba można go zamknąć by uniknąć spamu.
Saintx: W takim razie zamykam |
22 Lis 2011, o 20:16 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |