![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Exp na Zlecenie Zobacz
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 25 Lis 2011, o 12:35 Posty: 6 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Exp Na Zlecenie
![]() Oferuje usluge expienia i ubierania postaci w trybie natychmiastowy zależącym od zlecenia ![]() ![]() ![]() Dzialam na zlecenie ... Wszystko przez forum a wiec przykladowo zamawiasz sobie 40 lvl jakiejs postaci ja wyznaczam termin paru dni w zaleznosci co to za postac i jaki lvl jako dodatek poczatkujace ubranie zapewnia ja potem z dalszym postepem mozna sie dogadac poniewaz mam 2 depo zapelnione nisko lvl rarami ![]() ![]() ![]() |
25 Lis 2011, o 13:07 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 26 Cze 2011, o 21:09 Posty: 31 Miejscowość: Kraków Podziękowano: 5 razy Otrzymanych podziękowań: 6 razy ![]() |
Ciekawe... a jakie są stawki? Ile bierzesz za wyexpienie druida 1-60lvl? I jak z czasem?
_________________ [s3] Zafi - druid (retired) |
25 Lis 2011, o 13:58 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami
![]() |
ja bym zamowil u ciebie druida ale niema mowy abym komus zaplacil z gory, po paru dniach skasujesz konto i ja bede kase stratny, mozesz zapomniec ze ktos da sie na to nabrac-bedziesz mial postac dla mnie druida 40 lvl to dam ci kase, nie widze problemu, piszesz do mnie na priv, robimy umowe na sprzedanie konta na forum i ty mi dajesz pasy a ja ci daje kase i wszystko jest legalne, ale to ze ktos ma ci najpierw dac kase a ty mu potem postac zrobisz to nie przejdzie , pozatym jestes nowy na forum i nikt cie tu nie zna.
|
25 Lis 2011, o 13:59 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 25 Lis 2011, o 12:35 Posty: 6 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Z kazdym zawsze mozna sie dogadac ... profa magiczna moja swoje wady i zalaty ale przy profesi "druid" nie ma problemu bo kazdy chetnie wszedzie go bierze a wiekszosc rarow posiadam nie uszkodzone ktore nakladam na postac na czas wyexpienia do okreslonego lvl potem zdejmuje albo zamieniam na inne wedlug umowy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
25 Lis 2011, o 14:06 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
dobrze moze byc tak ze pierwsze zlecenie zrealizuje a zaplate odbiore dopiero po robocie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
25 Lis 2011, o 14:16 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 8 Paź 2011, o 19:01 Posty: 87 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
ile byś chciał za rycka 50 lv i ile czasu trzeba by na niego czekać oczywiście opcie rarową i za zwykłąmoże napisz tu cennik np 30-40 lv profa itp ile kasy z opcią rarowó i bez i ponawiam pytanie ile chcesz za ryca 50 lv i ile czasu bym na niego musiał czekać??
|
25 Lis 2011, o 16:33 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
1.E-mail na ktorym ma byc ryc
2.Nick 3.Okresl ile jestes wstanie zaplacic 4.Opcja rarowa czy nie 5. Czas realizacij takiego zamowienia zastrzegam sobie do 2 tyg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
25 Lis 2011, o 16:44 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 8 Paź 2011, o 19:01 Posty: 87 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
masz wysłane zamówienie prosze jak najszybsze wykonanie ponieważ zależy mi na czasie
jak konto będzie gotowe pisz na pw |
25 Lis 2011, o 17:00 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Gdzie mam wysłać ci to zamówienie bo chcialbym z 35 lvl vd opcja rarowa
![]() |
25 Lis 2011, o 19:02 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() ![]() |
odpisz na priv
|
25 Lis 2011, o 19:15 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |