![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Błędy Tarczy ognia oraz innych umiejętności
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Kiedy duch ognia wrzuci na siebie tarcze a ja atakuje go mierzonym ciosem i on wejdzie nie ma go pokazanego jako debuff. Nie wiem czy to blad w wyswietlaniu tylko czy wogole nie dziala. Skoro wchodzi i ja dostaje rowniez za to uderzenie to powinien byc pokazany.
_________________ http://demotywatory.pl/2014205/I-tak-zawsze%22A |
19 Lis 2010, o 15:28 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Jest błąd z tarczą, jeżeli ktoś ją ma, to nie przechodzą przez nią inne debuffy. W sumie przechodzą, ale nie są pokazane.
_________________ ![]() |
19 Lis 2010, o 16:18 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
To przechodzą wszystkie czy jakieś wybrane bo piach od łucznika na 100% nie działa na tarczy.
_________________ Dobry Bobry (a masz) |
19 Lis 2010, o 18:26 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() ![]() |
Tarcza ognia chroni przed zabraniem many ?
Byłem na duchu ognia i miał tarczę, wziąłem 2 razy wyssanie many, oba ataki weszły, ale ani razu nie zabrałem many, tylko dostałem uszkodzenia od ognia (tak jak powinno być), ale manę chyba powinienem zabrać mu. Bo tarcza nie chroni przed atakami, tylko zadaje uszkodzenia. _________________ JagleVooDoo 77lvl JagleŁuk 44lvl - only PvP JagleDrut 65lvl - nadchodząca nadzieja practitioner - Krav Maga - cały czas rosnę |
21 Lis 2010, o 17:53 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Podsumowując wątek:
1. Tarcza ognia: ....a) maskuje (niektóre blokuje?) debuffy zadane z bliska jak krawienie kolanka, piach w oczy łucznika, mierzone uderzenie ....b) chroni przed wyssaniem many (może dlatego, że to szybki debuff?) ....c) po jakimś czasie (według Dariusa po 10. ciosie) przestaje działać mimo, że nadal jest wyświetlona ....d) wymaga modyfikacji opisu - sugeruje zwrócony % z doznanych obrażeń, a nie wyliczonych z xmoc*ywiedza. 2. Rozbity nos sheeda powoduje, że podpalenie się nie wyświetla 3. Duchowi lodu tarcza wchodzi pomimo 0% szansy (pewnie błąd z wyświetlaniem szansy) 4. Wrazka na 7 poziomie zmniejsza obronę o ~47%, a jest napisane że 53% Jeśli coś się nie zgadza, coś zostało naprawione lub czegoś tu brakuje - piszcie. ![]() _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
21 Lis 2010, o 19:42 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |