![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 20 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
kneble za slowo baran
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
![]() |
owszem wiem ze jest podzial kar 60-720-1440- i wiecej
wiec skoro znasz regulamin powinnas wiedziec ze za slowo baran nie ma kary 720 minut, a jak juz to 60 minut, za wulgaryzmy sa kary na 720 minut i wiecej jezeli ktos z premedytacja i celowo lamie regulamin wtedy ma 1440- i ty testerem jestes a nie wiesz tego ? |
28 Lis 2011, o 15:06 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
to jeszcze Ci powiem że znaczenie w nadawaniu kary ma nie tylko słowo jakiego użyłeś ale też to w jakich okolicznościach go użyłeś i w jakim kontekście i czy też było to świadome czy nie, u Ciebie widzę że było to świadome więc nie ma się co burzyć tylko godnie ponieść karę. Dodatkowo znaczenie (mniejsze czy większe) ma historia Twoich kar.
Skończyłam dyskusję, pozdrawiam ![]() p.s dobrze że Ty tak wszystko wiesz i jesteś we wszystkim taki oblatany jak nikt z administracji ![]() _________________ ...s4 "Niech ginie ! ! !" ![]() |
28 Lis 2011, o 15:57 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami
![]() |
konto mam kupione od innego gracza i jest to zaakceptowane na forum przez gm-a
z tego co wiem to konto nie ma bogatej przeszlosci, wiec tu znaczenie kary ma dosc duze i owszem jestem oblatany bo czytam i regulamin, i wujek google mi pomaga. polecam. |
28 Lis 2011, o 22:52 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami
![]() |
koles wczoraj mnie obrazal na globalu zaden mod nie chcial go ukarac bo pisali ze to nie jest zadne z duzych przewinien aby za taka Blachostke karac
http://imageshack.us/photo/my-images/11 ... 02352.gif/ po zloszeniu tego do oblivionn ten dal mu tylko 60 minut dla spokoju na globalu bo tez uwazal ze to nie jest nic szczegolnego http://imageshack.us/photo/my-images/57 ... 02352.gif/ wiec skoro oblivionn admin uwaza ze to nie jest zadne z wielkich przewinien na ktore warto by bylo zwracac uwage to slowo baran tak samo i jakim cudem ja dostalem 720 minut a ten koles dostal wczoraj za obrazanie na globalu 60 minut dla spokoju i to wszystko ? i gdzie tu nie ma stronniczosci ? ja dostalem wieksza kare bo kolega znal admina i napisal mu kilka slowek i dostalem na 12h knebla, a wczoraj byl taki sam przypadek i koles normalnie nie dostal by nic , ale ze podstawilem temat moj na forum to dostal 60 minut. |
1 Gru 2011, o 10:40 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
a może po prostu modzi mają cię już dość? jakoś trudno mi się im dziwić;p
|
2 Gru 2011, o 05:07 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Dzieki mieszczanin ze uwazasz mnie za admina
![]() ![]() Było pełno tematów na forum, że po 23 nie ma ulgi, gracze robili awantury pod każdym pretekstem jaki dało sie tylko znalezc. Wiec w jednym z tematów GM napisał, że po 23 bedzie troszke wiecej luzu (ponownie) i tak tez sie robi (chociaz sie staramy ![]() Jak widac na ss jest po 23, wiec modzi/gm troszke inaczej juz na to patrza, i własnie dlatego jest tylko 60 min, bo jezeli tak wam na tym zalezy, mozna zniesc ponownie ten luz i wtedy bedzie biadolenie. Opóźnienie w daniu knebla było spowodowane awaria mojego neta która miałem 2 dni (tracenie sygnału) i jest jeszcze nie do końca sprawny. I jak juz napisali tobie o tym, zanim zaczniesz obrzucac błotem administracje, napisz do niej na priv/pw i zapytaj dlaczego tak sie stało. Jeżeli jestem przy komputerze to kazdemu odpowiem w miare możliwosci, oraz na TS taernu siedze, wiec tam takze mozna mnie złapac i sie dopytac. Pozdrawiam przyszły Admin ![]() _________________ Kocham mojego Szopa ![]() |
2 Gru 2011, o 08:21 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami
![]() |
niebylo cie po zuceniu jemu knebla wiec napisalem do moda sanhya czy jakos tak odpisala mi ze taka obraza to zadna obraza i wedle jej uznania knebla wogle nie powinno byc ale skontaktowala sie z kolegami i ustanowili ze na 60 minut jedynie moze isc bo takie slowa to nie obelga
no to i baran to tez nie obelga a mimo tego 720 zlapalem wiec gdzie tu jest jednostonniczosc i rownouprawnienie ? |
2 Gru 2011, o 15:14 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
Nie jego stwierdzenie bylo prawda a Twoje obelga pasuje?? Czlowieku ogarnij sie bo gdzie nie zajrze to Ci cos nie pasuje a jesli mialbys naprawde tak wszystkiego dosc to moze nie wiesz ale nie ma przymusu by grac w te gre.
Wiec skoncz juz te swe nieudolne proby sklocenia wszystkich i zaszczucia ich przeciw moderacji. _________________ Only S2 : MegaVDu 80lvl + Szarik 73 lvl WielkiDruci 69lvl + JOZINzBAZIN 64lvl |
2 Gru 2011, o 22:12 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Ja nie wiem mieszczanin o co tyle krzyku robisz? rozumiem że jesteś poirytowany ale jak widzisz ta dyskusja do niczego nie prowadzi. W ramach nie wiem czego - chyba rekompensaty za poniesione przez Ciebie straty odnośnie knebla za słowo "baran" przesyłam obrazek (oczywiście którego treści już Ty nie pokazałeś, bo ważne jest że "On dostał tylko 60 a ja 720" och i ach jaka ujma..)
pozdrawiam. p.s proponuję zamknąć temat bo tak to można wodę lać jeszcze długo ![]() ![]() Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. _________________ ...s4 "Niech ginie ! ! !" ![]() |
3 Gru 2011, o 13:20 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami
![]() |
tego akurat niewidzialem bo sie wylogowalem zaraz po kneblu, wiec tu mnie nie oskarzaj ze celowo nie pokazalem tego.
|
6 Gru 2011, o 01:15 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 20 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |