Strona 2 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
konkurs na unikalna grafika przedmiotów
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga
|
DarkDemon napisał(a): Jeśli team sam zdecyduje, które będą walczyły o zwycięstwo to ktoś może zarzucić, że jego praca mimo, że lepsza nie zakwalifikowała się do finału, a tak każdy ma prawo zagłosować, wybierzemy najlepszą dziesiątkę, a team zdecyduje, które są najlepsze i z której da się coś zrobić 'da się coś zrobić' najprawdopodobniej tylko z części prac. dlaczego nie odsiać reszty od razu? a jeżeli to team zdecyduje 'która jest najlepsza', to koło się zamyka - będziemy mieli powtórkę z historii. już pomijając kwestie techniczne - wyobrażasz sobie ankietę na forum na przykładowo pięćdziesiąt projektów? |
14 Lis 2011, o 02:04 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
DarkDemon napisał(a): Myślę, że zgłoszone prace powinny być najpierw oceniane przez forumowiczów. Tak, i wygra ten kto ma więcej znajomych, będzie kupował głosy w grze (tak jak to ma miejsce w realu ) lub/i założy xx kont na forum . _________________ [s3] Zafi - druid (retired) |
14 Lis 2011, o 14:25 |
|
Błądzący w Tunelach
|
no pewnie, lepiej poddać się na starcie...
nie chcesz Zafi takiej zajefajnej kurtki i laski? _________________ Mój kanał YouTube |
14 Lis 2011, o 19:30 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Cos ucichło. Na prawde nie ma chętnych do zabawy?
_________________ Mój kanał YouTube |
3 Gru 2011, o 15:11 |
|
Błądzący w Tunelach
|
_________________ Mój kanał YouTube Ostatnio edytowany przez DarkDemon, 4 Gru 2011, o 17:31, edytowano w sumie 1 raz |
4 Gru 2011, o 17:26 |
|
Zabójca Tilsai
|
edytuj posty, piszesz trzy pod sobą
_________________ We are all the same, players in the game. |
4 Gru 2011, o 17:31 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |