Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Kusze... ...których nie ma...
Autor | Wiadomość |
---|---|
|
Kolejny temat i pomysł...
Teraz proponuje wprowadzenie kusz jako broni, co prawda istnieją ale jedynie u naszych przeciwników (hołota z kuszą), a my nie możemy z nich korzystać... Było by więcej eq w sklepie lub większy wybór wyglądu wyglądu naszej broni... Wystąpić bo mogło również zjawisko powiększenia liczby rarów m. in. u herszta (u niego występują akurat dwie hołoty z kuszami)... Więc myślę że to mógłby być dobry pomysł... ...i jak zawsze ten sam podpis: Mam nadzieję że ten temat się wam również spodoba... ...XD |
7 Gru 2011, o 19:41 |
|
Walczący z drzewcami
|
żeby wprowadzić taką broń jak kusza,to musiała by być nowa klasa postaci bo do łuka to jedynie mogli by ją zrobić jako dodatkowa 2brań lecz musieli by uczynić to z innymi klasami.Np też mozna by było pomyśleć o pice dla rycków ,ale w tedy ta gra się stanie w czasie średniowiecza chodź 1zamek mamy heh ,a ryc z tarczą i piką by fajnie wyglądał
_________________ 2010-12-23 09:07:11-start gry 2012-04-07 21:25~ koniec gry(ban) 20120-06-01 xx:xx-powrót |
7 Gru 2011, o 21:15 |
|
Walczący z drzewcami
|
Następnym razem postaraj się o 1 dobry pomysł a nie 3 do chrzanu :p Słabo dopracowany pomysł i bez większego sensu. Co to za łucznik który strzela z kuszy?
Przeciw. _________________ dr 120 |
7 Gru 2011, o 22:22 |
|
|
NORMALNY - widze nazwa nie pasuje, ale co to za gra RPG bez kuszy
Ja tam we wszystkich kusze widze... |
7 Gru 2011, o 22:27 |
|
Walczący z drzewcami
|
Ale taern nie jest jak inne gry, on jest wyjątkowy ^^
Wbij lvl większy niż 27 to będziesz miał większe pojęcie o grze i będziesz wiedział lepiej czego jej trzeba a co nie. _________________ dr 120 |
7 Gru 2011, o 23:20 |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 8 Paź 2011, o 19:01 Posty: 87 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
hmm..
Lehmar napisał(a): Ale taern nie jest jak inne gry, on jest wyjątkowy ^^Wbij lvl większy niż 27 to będziesz miał większe pojęcie o grze i będziesz wiedział lepiej czego jej trzeba a co nie. z tym Lehmar ma racje oj jest wyjątkowy seba11pl napisał(a): Ja tam we wszystkich kusze widze... hmm... to masz chyba problem każdemupodoba sie gra i nikt kuszy niewymaga a ty jak będziesz miał 40+ lv to zrozumiesz czemu |
7 Gru 2011, o 23:46 |
|
Walczący z drzewcami
|
Pomysł całkiem nie trafiony.
Mówię ci to jako przyjaciel z servera. Pomysł z kuszą może by w bardzo dalekiej przysłości został stworzony bo teraz nasi admini mają lepsze rzeczy do roboty niż projektowanie nowej klasy postaci jaką jest kusznik i robieniu rarków+ broni u kowala w kształcie kusz. Wiesz ile czasu robi się takie rzeczy?? Jestem na NIE Jeśli sam zrobisz wszystko tz. zaprojektujesz postać i dasz grafiki sprzętów + rarków to MOŻE będę za. Niech Duma Taernu zajmie się ulepszaniem tego co jest i co ma być w najbliższej przysłości. A i teraz do ciebie twórco pomysłu. Zrób jedną rzecz a porządnie a nie dużo i do kitu... _________________ |
7 Gru 2011, o 23:54 |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 8 Paź 2011, o 19:01 Posty: 87 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
właśnie piszesz że może qwprowadzić kusze a może podasz nazwy na jakie lv jakie staty dla jakie wymaganieitp z jakich bosów eh.. temat niedopracowany napisany na kolanie że tak powiem
|
8 Gru 2011, o 00:23 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 7 Kwi 2011, o 16:30 Posty: 24 Miejscowość: Kula ziemska Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Pomysł mógłby być dobry gdyby istniała profesja posługująca się kuszami (może powstanie jako podklasa dla łucznika...) wtedy można by je wprowadzić ale musiałbyś wszystko przygotować
_________________ Caron Mo s1 |
8 Gru 2011, o 17:21 |
|
|
Mógłbym nawet zrobić screeny z gier w których są kusze, ale nie mam takiej możliwości...
|
14 Gru 2011, o 22:01 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |