![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Strategia
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk ![]() ![]() |
Ja mam takie pytanko, bo ustawiłem sobie podczas gry strategie. Która znajduje się w " Umiejętnościach " I nie wiem jak podczas walki ją uruchomić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS: Proszę o odpowiedź. |
24 Lis 2010, o 10:41 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 11 Paź 2010, o 18:00 Posty: 85 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
naciskasz CTRL+1 ewentualnie prawy albo lewy alt + numer : )
|
24 Lis 2010, o 10:45 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk ![]() ![]() |
O.k Dzięki Wielkie może się jeszcze komuś przyda. Takim Nuppom jak ja ^^
![]() ![]() ![]() PS : Grasz w cs'a ?? Masz Steama i nie lubisz Non-Steamowców. Ja ci powiem Dlaczego Bo cię Jada jak chcą ![]() ![]() ![]() |
24 Lis 2010, o 11:15 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 12 Gru 2010, o 13:48 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Siema, ja w temacie: wspomniane skróty nie działają u mnie, sprawdzałem wielokrotnie. Gram zwykle z Chrome, ale sprawdzałem też pod Operą (jeśli to ma jakiś związek). Jakieś pomysły? Bardzo męczące jest ustawianie strategii przy każdej walce od nowa.
|
12 Gru 2010, o 13:50 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 11 Sie 2010, o 07:47 Posty: 263 Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: WilkuWDZ ![]() |
1-jaki masz lvl
2-czy dobrze ustawiłeś 3-czy klikasz te klawisze co trzeba ? _________________ GM-Gwardia Mroku S1 WhiteWilk ON s1 PS Cytat SamoZuoo: "Bo jak jesteś z Wilkiem w drużynie to komp nie losuje "jaki i dla kogo wypadnie rare?" tylko "czy Wilk znowu zgarnie rara?" ^^ Zapamiętam na zawsze |
12 Gru 2010, o 14:10 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 28 Lip 2010, o 11:17 Posty: 301 Miejscowość: Legionowo Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Ja też śmigam na Chromie i skróty działają mi pod "L CTRL +1 / 2 / 3 / 4".
_________________ Plox - 81 MO - Top S1 NuB [Off] |
12 Gru 2010, o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Ustawioną strategię trzeba zapisać, bez tego się nie wczyta. Trzeba też mieć minimum 8. poziom.
Skróty klawiszowe to dowolny Ctrl+Nr lub prawy Atl+Nr. Numer nie działa z klawiszy NUM - tylko z górnego panelu cyfr. Trzeba dodać ikonki, które po kliknięciu wczytają szybką strategię odpowiednią dla cyfry na ikonce. Z tym chyba każdy się zgodzi? Ikonki mogą stanowić pomniejszone wersje z umiejętności oraz znajdować się nad ustawieniami obron w walce. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
12 Gru 2010, o 14:25 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 12 Gru 2010, o 13:48 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Chodziło o poziom, dzięki. Jednak przydałoby się, żeby w oknie ze strategiami była jakaś informacja o minimalnym wymaganym poziomie, inaczej wygląda to na błąd.
|
12 Gru 2010, o 14:34 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Jest napisane: Dostępne od 8 poziomu
![]() _________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
12 Gru 2010, o 14:35 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
haha
![]() ![]() |
12 Gru 2010, o 14:57 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |