![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Uroki Tentris ^^
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Buby Czas: Nie wiem co tu wpisać Opis: Zauważyłem że szczury w tentris walą uroki na 0% Można to jakoś logicznie wytłumaczyć Wiem że to szczury ale warto zgłosić Czego się nie robi dla DUMY TAERNU !! ![]() _________________ Buby Łuk 87 S1 KOX! |
9 Gru 2011, o 15:34 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Masz tak wysoką obronę a one tak niskie poziomy że nie mogą nic wrzucić na ciebie. Jak masz 75+ i niezłe eq to szczuty biją cie po 0 dmg i przy 0dmg wrzucają krwawienie.
|
9 Gru 2011, o 20:55 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 18 Sie 2011, o 06:08 Posty: 232 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 20 razy Nick w grze: Djcompany Serwer: HardCore ![]() |
wystarczy być rycem na 38 lvl aby zadawały 0:D
_________________ ![]() ![]() |
9 Gru 2011, o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
|
samashowalik napisał(a): wystarczy być rycem na 38 lvl aby zadawały 0:D No widzisz ![]() ![]() |
9 Gru 2011, o 21:21 |
![]() |
![]() |
|
Boże chodzi mi o to że z Urokow walą 0% tak ajk byś miał korzenie na sobei a druid chciał poprawić
_________________ Buby Łuk 87 S1 KOX! |
9 Gru 2011, o 23:26 |
![]() |
![]() |
|
To że gryzą po 0 to ja wiem ale zeby uroki na 0 %?
_________________ Buby Łuk 87 S1 KOX! |
10 Gru 2011, o 00:16 |
![]() |
![]() |
|
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/12/aaaaayn.jpg/]
![]() Sprawdziłem i nie widzę żadnego błędu w rzucaniu uroków przez miejskie szczury. Jeśli u ciebie występuje tan błąd to zrób screeny i tutaj wrzuć. |
10 Gru 2011, o 11:35 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Jest to mozliwe u szczurkow, o ile probuja rzucic zakazenie, podczas, gdy nie masz aktywnego krwawienia (tak jak ukazania nie da sie rzucic bez otepienia, szpili i zatrucia).
|
10 Gru 2011, o 13:55 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |