Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wycena :)
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Proszę o wycenę konta Tylko Plata!
Premium na 40 dni! zła data w komputerze dlatego tak! w Depo: Irkamale, Karlder, różne większe flaszki, różne inhibitory, 70 pazurków Proszę o wycenę konta:) PW lub pod postem. |
29 Lis 2011, o 17:37 |
|
Walczący z drzewcami
|
Moje zdanie:
z 3.5k wołaj. _________________ Mu Online/Open Mu/Bad Another Śmierć postaci,Nie oznacza śmierci właściciela.. |
29 Lis 2011, o 18:44 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Jaki gosc 3 kk to se w nos wsadz nie pisz takich glupot !! tyle to warta nawet nie polowa itemow sprzedana w sklepie ze nie wspomne o rzeczywistym zakupie gdzie sam garnek kosztuje 3 kk pzdr i pomysl
KONTO JEST NA WYMIANE ALBO NA SEEL PISAC OFERY pod postem albo nick w grze waariat |
10 Gru 2011, o 18:23 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Konto aktualnei dobija 63 lvl kilka poprawek ... 200 + platyny na koncie troche kaski pelno inhibitorow i kluczy prawie 70 !! na koncie jest turniejowy mo 18 lvl s3 i 29 lvl vd na S4 czekam na propozycje
|
10 Gru 2011, o 18:43 |
|
Walczący z drzewcami
|
Twoje zdanie mnie powala..
I..,chciał wycene platy..Ehh,pozdro .:3 _________________ Mu Online/Open Mu/Bad Another Śmierć postaci,Nie oznacza śmierci właściciela.. |
11 Gru 2011, o 15:56 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
A to sory nie widzialem tego napisu na gorze
|
11 Gru 2011, o 17:35 |
|
Uczeń Heremona
|
Dla mnie to max 5k platy
_________________ "I bierz co Ci dane, bądź losu panem!" Pomoglem? Daj kufelek browarka :=) https://www.facebook.com/pages/The-Prid ... 2137125151 Like'nij! 2 admin strony fanowskiej na fejsie! |
11 Gru 2011, o 22:26 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 49 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |