Strona 2 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
konto s3!Proo!full rary!
Autor | Wiadomość |
---|---|
Duma Forum!
|
Prosze link do tej zgodnej z zasadami wymiany...
|
6 Gru 2011, o 19:23 |
|
Walczący z drzewcami
|
_________________ Mu Online/Open Mu/Bad Another Śmierć postaci,Nie oznacza śmierci właściciela.. |
6 Gru 2011, o 20:11 |
|
Duma Forum!
|
no widzisz to źle się wymieniłeś bo wymiana tylko po potwierdzeniu przez GMa... tak jak napisałem - i do wszystkich chętnych - ten gracz ma zakaz wymian do odwołania - żadna jego wymiana nie zostanie potwierdzona przez GMa z s3 a jak spróbuje oszukać i wprowadzi kogoś w błąd to dostanie bana...
|
6 Gru 2011, o 21:45 |
|
Walczący z drzewcami
|
Pffi,pisaliśmy do cb.
A TY nic nie pisałeś. Więc co mielismy czekać x lat? Ehh,ja cię nie rozumiem. Inny,gracz by się nawet nie przyznał. _________________ Mu Online/Open Mu/Bad Another Śmierć postaci,Nie oznacza śmierci właściciela.. |
7 Gru 2011, o 07:25 |
|
Walczący z drzewcami
|
A po 2.
Ile przez moje ręce kont przeszlo,to wole nie liczyć. Było to nawet w skrajnych warunkach,i wszystko jest oke. _________________ Mu Online/Open Mu/Bad Another Śmierć postaci,Nie oznacza śmierci właściciela.. |
7 Gru 2011, o 07:32 |
|
Walczący z drzewcami
|
Bump
_________________ Mu Online/Open Mu/Bad Another Śmierć postaci,Nie oznacza śmierci właściciela.. |
7 Gru 2011, o 08:05 |
|
Walczący z drzewcami
|
bump...
7 Gru 2011, o 14:51 |
|
Walczący z drzewcami
|
bump
9 Gru 2011, o 09:59 |
|
Walczący z drzewcami
|
Czemu wam sie łuk nie podoba..?Buuu :/
11 Gru 2011, o 11:59 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 11 Gru 2011, o 13:00 Posty: 2 Miejscowość: WaWa Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Ile za niego chcesz? Wyślij mi jakieś zdjęcia.
_________________ http://imageshack.us/photo/my-images/248/banana12111.gif/ |
11 Gru 2011, o 13:22 |
|
Strona 2 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |