Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
pełzający bos
pełzający bos
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Wpadłem na pomysł żeby stworzyć pełzającego bosa "żmiję"
znajdowała by się w instancji podobnej do tej z modlichą; Znajdowała by się w miejscu na ss czerwonym kołem zaznaczone http://imageshack.us/photo/my-images/694/beztytuu3lq.png/ z wikitaern wziąłem mapkę przed tym stałby stary kold i sprzedawał nam za 50k złota od całej drużyny jednorazową np. drabinę żeby się tam dostać. W jaskini pobierana by była od każdego opłata w expie. Byłoby to tak idzie 65lv płaci 130k expa, idzie 50 płaci 100k expa itd. Stwory w całej instancji dawały by tylko złoto lub minimalnie exp. Na: 1. poziomie byłby 1 mob 20k hp; ataki takie jak bos-bez lodowego pocisku i deszczu [exp do 10k; złoto do 20k] zależy od lvl 2. poziomie byłby 1 mob 35k hp; ataki takie jak bos- bez lodowego pocisku[exp do 20k; złoto do 30k] 3. poziomie byłby 1 mob 50k hp; wersja słabsza bosa bezrarowa; wszystkie ataki bosa [exp do 40k; złoto do 50k] Na cofnięcie się na ten sam poziom była by szansa 2-5% była by to taka "nagroda" jak by kogoś cofnęło na 3. poziomie Bos dawałby do 60k exp złoto do 100k. Atakował by : -wręcz;gryzienie, taran, piach w oczy- nazywał by się "plucie jadem" -z dystansu;tak jak pająki, lodowy deszcz, lodowy pocisk -urokami;zakażenie, aura cienia, zatrucie STATY HP 80000 mana 20000 kondycja 20000 RARY: nazw nie podaję pierścień dla magów HP +150 moc +18 wiedza +26 resy na energię +40 pierścień dla fizoli HP +130 siła +22 zręczność +22 resy na energię +40 młot dla barby obrażenia 190 siła +15 zręczność +25 HP +80 kondycja +40 naszyjnik dla magów moc +20 wiedza +20 mana +100 _________________ Drutes [s3] 76 lvl ciągle rośnie Ostatnio edytowany przez XxPeInXx 20 Gru 2011, o 20:38, edytowano w sumie 4 razy |
17 Gru 2011, o 15:59 |
|
Uczeń Heremona
|
W pomyśle przydało by się lepsze opracowanie jakie stwory będą w tej instancji...ile grupek jakie ataki i siła. W środku instancji przydało by się jakieś dodatkowe zadanie bo tak to będzie jednak zbyt podobne do DZ.
Co do rarów : przydały by się poziomy , Pierścień poza resami na energię praktycznie nieprzydatny ^^ miecz dla rycerza by się przydał a naszyjnik dla magów trochę zbyt silny jak na takiego bosa coś mi się zdaje. Ogólnie pomysł i miejsce odpowiednie, ale wymaga dopracowania. Do tego przed instancją na drodze do tej groty przydały by się grupki jakiś dodatkowych mobków przypominających węże, wtedy było by wiadomo że to węże gniazdo _________________ Saintx - Sheed 44Lv (w stanie spoczynku) Siantx - Druid 51Lv (skacze po wieży) |
17 Gru 2011, o 18:34 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Teoretycznie to silniejszy boss od Valdaroga, przynajmniej patrząc po tym, że ma o wiele więcej hp i takie, a nie inne, ataki. Więc rary za słabe nawet. Poza tym pomysł trzeba dopracować, choć aktualnie nowa kraina jest opracowywana, więc się niedługo pojawi.
_________________ |
17 Gru 2011, o 18:40 |
|
Uczeń Heremona
|
Gildartz napisał(a): Teoretycznie to silniejszy boss od Valdaroga, przynajmniej patrząc po tym, że ma o wiele więcej hp i takie, a nie inne, ataki. Więc rary za słabe nawet. Poza tym pomysł trzeba dopracować, choć aktualnie nowa kraina jest opracowywana, więc się niedługo pojawi. napewno "niedługo" się pojawi jesteś pewien Planowany update z nową krainą dla high leveli ma się odbyć przed końcem grudnia. Gild. _________________ _______ |
17 Gru 2011, o 20:31 |
|
Walczący z drzewcami
|
Zły, nie dobry i nie fajnie pachnący pomysł. Nie opisany dobrze, nic orginalnego, słaby balans (80k hp i takie rary?)
Nie popieram. _________________ dr 120 |
17 Gru 2011, o 23:25 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
mały edit:
-opłata za wejście na instancję -opłata w expie -poprawiono staty rarów -dodano moby jakie byłyby w instancji _________________ Drutes [s3] 76 lvl ciągle rośnie |
18 Gru 2011, o 11:22 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Lehmar może zobacz i oceń teraz zrobiłem trochę poprawek
_________________ Drutes [s3] 76 lvl ciągle rośnie |
20 Gru 2011, o 20:39 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Pomysł nie jest najgorszy . Przydał by się jakiś nowy boss Jeszcze trzeba trochę nad tym popracować...
Ja jestem na tak _________________ BosMan519 Somnus(s3)- Druid (off) Vixona(s3)- VooDoo (on) Na kolana padam tylko przed Bogiem więc nie licz że klęknę na glebę przy tobie... |
20 Gru 2011, o 21:11 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Ludzie nowy boss będzie może nawet 2 ale trzeba cierpliwie czekać. Słuchaliście wywiad z drygiem i małymkotem ? wszystko mówili co się wkrótce pojawi. Boss dobry ale rary troszke słabe jak na siłe bossa.
_________________ Derek "Rename" (Vilehad) 80lvl Rycerz S1 - ON |
20 Gru 2011, o 21:17 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |