|
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
| Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
ochronka niby 5 min
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
|
Błądzący w Tunelach |
Serwer: S3
Nazwa postaci: mrr Czas: 10.18 Opis: jakim cudem jak mam ochronke mnie ktoś atakuje mozecie mi to wytłumaczyć bo nie wiem...? skoro mam ochronke a dzaiała ona przez 30 sekund to po co ona jest prosze mi to natychmiast naprawic Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. Ostatnio edytowany przez Bonzo, 23 Gru 2011, o 17:29, edytowano w sumie 1 raz |
| 23 Gru 2011, o 11:38 |
|
|
Uczeń Heremona Rejestracja: 16 Sie 2011, o 21:55 Posty: 511 Miejscowość: Poznań Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 35 razy |
Albo jestem mało spostrzegawczy albo z tych screenów nic nie wynika;)
Do odwołań potrzebne są pełne screeny a nie wycinki, a na dodatek jedyne co można ustalić z tego co dałeś, to to że druga walka miała miejsce między 10:18 a 10:20 co do pierwszej walki musiał byś dać screena nieco wcześniejszego z godziną. Co do naprawy musisz poczekać na odpowiedz GMa i przeprowadzi się testy czy takie coś mogło mieć miejsce Ps przydał by się również dokładniejszy opis w jakiej sytuacji miało to zdarzenie miejsce. _________________ Saintx - Sheed 44Lv (w stanie spoczynku) Siantx - Druid 51Lv (skacze po wieży) |
| 23 Gru 2011, o 13:38 |
|
|
Błądzący w Tunelach |
albo ty jestes tepy albo mi sie wydaje haha po co niby miałbym oszukiwac masz godziny tak? nie widać czy dać całego screena wyraźnie widać ze przez te 2 minuty byłem zaatakowany w czasie ochronki wiec nie wyjezdzaj mi z tekstem nic nie widać ... i weź sie utop juz cie nie lubie
|
| 23 Gru 2011, o 15:30 |
|
|
Walczący z drzewcami Rejestracja: 20 Sty 2011, o 06:55 Posty: 438 Miejscowość: Bdg Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 14 razy |
Po pierwsze to więcej kultury!
Po drugie to ze screenow mało co wynika. Moglo spokojnie minąć 5 minut, nie wiadomo o ktorej została wyświetlona pierwsza informacja o blokadzie pvp. Jedyne co wynika z tych screenów oraz twoich postów, to to, że jesteś bardzo wulgarnym czlowiekiem (użyłbym innych epitetów, ale powstrzymam się). _________________ S2 ןןoɹ puɐ ʞɔoɹ Nasze społeczeństwo samo się ogłupia! 1 vs 1 - do 74 - 2 miejsce 2 vs 2 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - do 50 lvl - 1 miejsce 3 vs 3 - 3 miejsce, we dwóch Brotherhood Of Death |
| 23 Gru 2011, o 16:19 |
|
|
Błądzący w Tunelach |
ej czego tam niby nie widac? co moze przerobiłem? zgłaszam błąd a wy nie wiem... chcecie całe screeny? zadowoleni?
Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. |
| 23 Gru 2011, o 17:26 |
|
|
Uczeń Simona |
To tylko błąd wyświetlenia, z własnego doświadczenia znam 2 powody.
1. Masz lagi, gdy ktoś cie zaatakuje strasznie długo ci wczytuje walke, pewnie czasami masz napisane że musisz czekac 2 dni, i po śmiercii w walce masz własnię 2 dni ochronki. 2. Masz ustawioną złą datę i godzinę na kompie _________________ What is the democracy? |
| 23 Gru 2011, o 18:21 |
|
|
Błądzący w Tunelach |
wszystko jest git a ochronka na 2 dni jest tylko wtedy gdy sie nie ma czachy ani tarczki i cie ktoś zabije wiec nie rozumie tego czego napisałeś i nie masz racji
|
| 23 Gru 2011, o 18:23 |
|
|
Błądzący w Tunelach |
fajnie ze sie ktos tym zajmuje...
|
| 2 Sty 2012, o 17:02 |
|
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
|
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |