Strona 1 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Sesje fabularne
Autor | Wiadomość |
---|---|
Mistrz Gry
|
Witajcie!
[wybaczcie mi brak Polskich znakow] Wpadlem na pomysl, aby organizowac czasami sesje fabularne rozgrywane tutaj, na forum. Od dawna bawie sie w taki sposob na swojej stronie i stwierdzilem, ze moze znajda sie chetni na tego typu zabawe na forum Taerna. System gry i zasady wypisze dopiero, gdy beda chetni. Wpisujcie sie tutaj ci, ktorzy macie checi na sesje Pozdrawiam, wesolych swiat, szczesliwego nowego roku i inne takie pierdy. _________________ \m||m/ W grze: Beron - legalna postać, oryginalny Beron na s2 Role w Taernie: głównie animator. Kilka kłestów też się napisało. |
23 Gru 2011, o 16:59 |
|
Uczeń Heremona
|
Ja chętnie
_________________ "I bierz co Ci dane, bądź losu panem!" Pomoglem? Daj kufelek browarka :=) https://www.facebook.com/pages/The-Prid ... 2137125151 Like'nij! 2 admin strony fanowskiej na fejsie! |
23 Gru 2011, o 17:03 |
|
Walczący z drzewcami
|
Oczywiście że ja mam
Sam chciałem zaproponować coś takiego ( mam trochę doświadczenia z różnymi PBF-ami) ale chyba nie mam jakiegoś tam talentu do organizacji :p Mam nadzieje że jakoś to wypali. _________________ dr 120 |
23 Gru 2011, o 17:04 |
|
Uczeń Heremona
|
Chętny !
[ ale od 24 do 02 mnie nie ma ] ^^ Ostatnio edytowany przez TheDaQ, 23 Gru 2011, o 18:24, edytowano w sumie 1 raz |
23 Gru 2011, o 17:05 |
|
Walczący z drzewcami
|
Fajny pomysł.Jestem za.
_________________ Silwer - Rycerz 107 lvl - Tolnor |
23 Gru 2011, o 17:14 |
|
Błądzący w Tunelach
|
jestem za
_________________ Derek "Rename" (Vilehad) 80lvl Rycerz S1 - ON |
23 Gru 2011, o 17:22 |
|
Mistrz Gry
|
Niezle, w 4-6 juz mozna cos robic
_________________ \m||m/ W grze: Beron - legalna postać, oryginalny Beron na s2 Role w Taernie: głównie animator. Kilka kłestów też się napisało. |
23 Gru 2011, o 18:16 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Zawsze i wszędzie, już od dawna myślę o poszukaniu sobie PBF
|
23 Gru 2011, o 18:26 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Za za
Będzie z czego się posmiac :] _________________ Na grze jako: Qetsiyah, Ithlinne. |
23 Gru 2011, o 21:45 |
|
Mistrz Gry
|
Oo Ty tez? Naucze Cie wpierw
_________________ \m||m/ W grze: Beron - legalna postać, oryginalny Beron na s2 Role w Taernie: głównie animator. Kilka kłestów też się napisało. |
23 Gru 2011, o 22:09 |
|
Strona 1 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 72 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |