Strona 2 z 4 |
[ 31 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Teren pod GILDIE
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 23 Gru 2011, o 21:12 Posty: 20 Miejscowość: Kamenak Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz |
Mystheria napisał(a): Poa beda dodawane, ale nie za szybko, by nie powstalo tysiac jednoosobowych i nieaktywnych gildii. Myst.... plac po budowę kosztuję 10kk to nie wiem czy będzie aż ich tysiąc. Zdiebu ciiiichoooo ^^ ja nie zakładałem Glidii to nie wiem ^^ ale obiło mi sie o uszy że 8kk... (wtedy chyba był KAC). Ostatnio edytowany przez SekwojeRycek, 1 Sty 2012, o 21:51, edytowano w sumie 1 raz |
1 Sty 2012, o 21:44 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
SekwojeRycek napisał(a): Mystheria napisał(a): Poa beda dodawane, ale nie za szybko, by nie powstalo tysiac jednoosobowych i nieaktywnych gildii. Myst.... plac po budowę kosztuję 8kk to nie wiem czy będzie aż ich tysiąc. 10kk.. |
1 Sty 2012, o 21:47 |
|
Uczeń Simona
|
update byl, a miejsc nadal nie ma Moze ktos z GMów wie kiedy mozna sie spodziewac miejsc pod siedzibe ?
|
6 Sty 2012, o 10:57 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Dzisiaj ma być mała aktualizacja, to być może tereny pod gildie też się pojawią, pożyjemy zobaczymy
|
6 Sty 2012, o 17:35 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Czy ktoś wie czy i kiedy można się spodziewać nowych terenów pod osady gildiowe? Jest coś takiego w ogóle w planach na najbliższe aktualizacje czy to raczej odległa przyszłość ?
|
9 Sty 2012, o 13:44 |
|
Duma Forum!
|
Na 90% nastepna aktualizacja, a na 10% druga w kolei.
|
11 Sty 2012, o 09:54 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 14 Sty 2012, o 14:50 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Witam czy ktos moglby mnie poinformowac kiedy zostana dodane dodatkowe dzialki pod gildie???Niestety na s2 nie ma juz miejsc,a nasza gildia juz uzbierala srodki na to zeby zakupic dzialke.Dzieki za odpowiedz.
|
14 Sty 2012, o 15:20 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
W kwestii nowych miejsc chyba wszystko zostało już napisane, generalnie podejście do tego istotnego elementu gry jest jedno... "tereny będą kiedy będą",... ale kiedy to "kiedy" ? - "nooo... wtedy kiedy będą nie wcześniej nie później".... czeski film nikt nic nie wie, o przepraszam może z nowym update'm wejdą ale to też... takie niewiadome. Dlaczego ? bo tak właśnie ma być.
Tymczasem rozbijcie namiot, wynajmijcie suterenę u szczęsliwców mających siedzibę albo zostaje wam szałas w górach koldów. Jednak nie polecam bo strasznie dużo ludu się kręci |
15 Sty 2012, o 21:59 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 12 Sty 2012, o 15:04 Posty: 4 Miejscowość: Suwałki Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Zostało napisane Miejsca Będą !. I nie ma co się martwić.
_________________ Nick: Chosenones Serwer: 4 Klasa Postaci: Mag Ognia Premium: Tak Złote LvL: 42 i idzie dalej. Gildia: Bezimienni Ranga?.: Kanclerz |
15 Sty 2012, o 22:55 |
|
Pogromca Valdaroga
|
muszę powiedzieć, że ja i pozostali za przeproszeniem członkowie;p mojej gildii czujemy się trochę oszukani. cały czas zapewniano nas, że kiedy pola się skończą, zostaną dodane nowe, że nie ma się czym martwić i tak dalej. w związku z tym nie spieszyliśmy się ze ściąganiem składek od osób którym zbieranie złota szło trochę wolniej i spokojnie czekaliśmy. w efekcie zabrakło nam bardzo niewiele, praktycznie na drugi dzień po skończeniu się miejsc mieliśmy całą kwotę. i od tego czasu, prawie miesiąc, czekamy słuchając że 'przy następnym updacie'...
gdyby ktokolwiek z nas przewidział że tak będzie, dołożyłabym brakującą sumę choćby z własnej kieszeni, i od dawna już moglibyśmy zbierać surowce na rozbudowę. a tak - jesteśmy trzy tygodnie rozwoju w plecy:/ |
19 Sty 2012, o 23:09 |
|
Strona 2 z 4 |
[ 31 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 131 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |