Strona 1 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Global
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Coś, o czym się słyszy od pewnego czasu na s3, a mianowicie chat globalny powinien byc dostępny od 30 lvl'a A oto kilka argumętów :
- 20 lvl'e częściej spamują, -Często można przeczytać ofertę typu - "Kto na krzyżaka?"(moim zdaniem od takich pytań jest kurczak ), -highlvle nie będą się musieli denerwować aż tak często zdaniami typu "ktoś na wierze?", "pomorze ktoś z misjom?" itd. Poza tym pierwszymi bossami, które są warte uwagi i chodzi się na nie grupami (wg. mnie) są mobki z wieży A na wieże (całą) chodzą 30 lvl'e Mam nadzieję, że pomysł się spodoba Jakieś literówki i pomysły proszę pisać pod tematem Kto jest za, niech napisze pozytywny komentarz. koniec panowania lowlvli na globalu _________________ Sypię piaskiem, okazjonalnie wystrzelę coś z łuku. |
2 Sty 2012, o 22:21 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Bardzo dobry pomysł, jestem "za"
|
2 Sty 2012, o 22:29 |
|
Zabójca Tilsai
|
Jesli 20 lvl czesto spamuje to co mu sie zmieni przez najbliższe 10 lvl? Nauczy sie mniejszego zużycia entera / ortografii?? Uważam że pomysl nie do końca przemyslany.
|
2 Sty 2012, o 22:38 |
|
|
Nie tylko na s3 ale na wszystkich serwach tak jest.
Pomysł jest dobry Robin i jestem jak najbardziej ZA, ale to w ogóle nie przejdzie _________________ DobryChemik, Ryc, s3 - rośnie w siłę. |
2 Sty 2012, o 22:39 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Dupszot, przez 10 lvli nic się nie nauczą, ale nie będzie takimi wypowiedziami dawało po oczach
_________________ Sypię piaskiem, okazjonalnie wystrzelę coś z łuku. |
2 Sty 2012, o 22:41 |
|
Rejestracja: 7 Kwi 2011, o 16:30 Posty: 24 Miejscowość: Kula ziemska Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Dopiero co zmieniono z 10 na 20... a po zatym co jest denerwującego w tekście kto na wieże? ? To tak samo jakbym mnie wkurzało kto na DZ ... Ja tam osobiście jestem na NIE bo już i tak nie można wypowiadać np. Swoją postacią turniejową na 19lvl... co mnie i tak irytuje
_________________ Caron Mo s1 Ostatnio edytowany przez Kuroh, 2 Sty 2012, o 22:52, edytowano w sumie 1 raz |
2 Sty 2012, o 22:45 |
|
|
A jak sobie "duże lvl" rozmawiają o azjatkach lub wysyłają przeróżne linki z muzyką to jest dobrze, natomiast jak pisze ktos zbierający ekipię na wieże to was to drażni bo sobie nie możecie popisać o religiach itp. ?
Przeciw |
2 Sty 2012, o 22:47 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Imo 20 to odpowiedni.
30 to już przesada niedługo będziecie chcieli ograniczenia do 40. Jak dla mnie to brak jest argumentów przemawiających za tym pomysłem. |
2 Sty 2012, o 22:49 |
|
|
Robin napisał tam "wierza" chodzilo mu o poniżające teksty low lvl ! Dalej podtrzymuje moja poprzednia wypowiedzi na ten temat
|
2 Sty 2012, o 22:50 |
|
Rejestracja: 7 Kwi 2011, o 16:30 Posty: 24 Miejscowość: Kula ziemska Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Może i jest troche analfabetów w tej grze ale czy uważacie że powyżej 30lvl ich brak?
_________________ Caron Mo s1 |
2 Sty 2012, o 23:05 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |