![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Premium - blędny czas trwania?
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Wczoraj po południu zaopatrzyłem się w premium. Niestety losowanie pojawiło się dopiero po północy - i w sumie chyba poprawnie - ale niektórzy mieli je od razu. Mniejsza z tym.
Dzisiaj logując się, spostrzegłem, że premium mam jeszcze na 28 dni 11h .... Moment, wczoraj od 16 nie minęło 1x24h+13h =37h. Skoro jest podawany tak dokładny czas na jaki premium obowiązuje, to powinien się liczyć ok chwili wykupienia, czyż nie? A minęło dopiero ok 19h. _________________ Mikei S1 Nie zawija się ognia w papier. |
2 Gru 2010, o 13:34 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Jest coś nie tak z wyświetlaniem czasu. Nie wiem jeszcze na czym polega błąd. Ale w bazie danych i po stronie serwera wszystko jest ok. Dlatego nie martwcie się, nie ukradniemy wam ani minuty z premium
![]() |
2 Gru 2010, o 13:47 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 25 Wrz 2010, o 19:15 Posty: 245 Miejscowość: W-wa, Targowek Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
Wlasnie kupilem (dzieki za platke). Czas liczy sie od 24:00 ostatniego dnia. Wiec jak kupilem w tym momencie to od razu 12h mi zabralo. Tez nie mialem losowania, ale jakos z tym przezyje
![]() _________________ M3f - s1 - rycek lv. 60 Jezzar - s1 - sock puppet of doom Veecos - s2 - the other white meat ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
2 Gru 2010, o 13:54 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Nie premium trwa równo 30 dni. Kończy się o tej samej godzinie o której zostało wykupione. Te ukradzione godziny to jakiś błąd w wyświetlaniu czasu.
|
2 Gru 2010, o 14:37 |
![]() |
![]() |
|
Drygu, dla jasności - chodzi mi bardziej o błąd i doszlifowanie do wersji PROD niż osobistą stratę, takowej nie odczuwam
![]() _________________ Mikei S1 Nie zawija się ognia w papier. |
2 Gru 2010, o 14:55 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 19 Paź 2010, o 21:05 Posty: 246 Miejscowość: Tu i tam Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy ![]() |
drygu napisał(a): Nie premium trwa równo 30 dni. Kończy się o tej samej godzinie o której zostało wykupione. Te ukradzione godziny to jakiś błąd w wyświetlaniu czasu. Jest po północy, a mi skończyło się konto premium... Mimo, że wykupiłam je gdzieś między 13 a 15, bo na pewno nie o 24 ![]() _________________ Sekuro - łuk 70 Blondi - vd 82 Dilaila - druid 72 |
31 Gru 2010, o 01:49 |
![]() |
![]() |
|
Potwierdzam, wykupiłem 1 XII ok 16, zdjęło mi premium po relogu dzisiaj. Przed relogiem jeszcze było - tak mi się wydaje, bo byliśmy w PT i nie zauważyłem anomalii. Dobra wiadomość jest taka, że nie ma błedu z losowaniem - nie ma premium, nie ma losowania. De facto miałem ich dokładnie 28.
_________________ Mikei S1 Nie zawija się ognia w papier. |
31 Gru 2010, o 02:32 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 12 Gru 2010, o 03:17 Posty: 23 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Potwierdzam, na koncie moim i dziewczyny zjadło nam 10 godzin premium.
|
31 Gru 2010, o 02:41 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |