Strona 2 z 3 |
[ 25 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Boss ,,Skorpion''
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Pomysł taki sobie. Powinieneś dodać nieco fabuły,bo niby skąd boss w jaskini geo który pasuje bardziej na pustynie?Zakładanie takich tematów o nowych bossach jest trochę bezcelowe.Twórcy gry mają wszystko rozplanowane i twój pomysł,jak i wiele innych pomysłów na bossy nie ma szansy na realizacje.
_________________ Znany jako: Farguat Dru 64 SoulKnight Brb 37 |
3 Sty 2012, o 22:35 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Nie narzekam na pomysł chociaż jak czytałem o tych rarach to zbroja i spodnie dla magów sie przydadza bo jedynie to mnie kręci w "Skorpionie"
|
3 Sty 2012, o 23:49 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Jakoś bardziej mi sie to podobał pomysł z ''Zakonem cienia''
|
4 Sty 2012, o 16:29 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 4 Gru 2011, o 18:41 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
nie ciekawy ten boss ma 15000hp i wali tylko po 350 a na dodatek odbiera def i wylacza przeciwnika na 3 rundy , ten pomysł napewno nie przejdzie
|
4 Sty 2012, o 17:10 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 23 Gru 2011, o 21:12 Posty: 20 Miejscowość: Kamenak Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz |
i w inscie Geo ? a po co go tam słać? Geo to dobry boss i nie zamieniać go. A co do posta Chabela zgadzam sie z nim bo to boss dla tych co mają +50 lvl
|
4 Sty 2012, o 20:58 |
|
Błądzący w Tunelach
|
No cóż.. Pomysł niby przemyślany ale błędy ortograficzne i tak swoje robią.. A wepchnięcie go do jaskini Geo to zdecydowanie zły pomysł. Dla takiego bossa to już trzeba instancje tworzyć
_________________ S3 |
4 Sty 2012, o 21:02 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Plusy - Pomysł jest spoko Mi też brakowało jednego bosa dla mid-lvl
Minusy - rary za bardzo przepakowane i ... usunął bym pelerynke dla fizoli (xeno i debba wystarczą) Do tego mobki są za mocne jak na poziom rarów... To powinna być insta trudniejsza od smoka, ale łatwiejsza od dz, zeby 40 lvl-e tez mogly na to chodzic Podsumuje - trudność mobków w dół i staty rarów KONIECZNIE trzeba zmniejszyć Ja jestem na tak. Czekam na szkice _________________ Sypię piaskiem, okazjonalnie wystrzelę coś z łuku. |
5 Sty 2012, o 16:14 |
|
Uczeń Simona
|
Jak weszła by nowa mapa no nie wiem "PUSTYNIA" to jak najbardziej jestem za.
|
6 Sty 2012, o 11:48 |
|
Uczeń Simona
|
Ciekawy pomysł na bossa.Ja mam natomiast pomysł na gotowego już bossa.Jakby dać tak
np. Wilczą + 2 alfy jako bossa gdzieś w jaskini?.Myślę że pracy przy tym by dużo nie było, jedynym problemem mogły by być nowe rary. |
11 Sty 2012, o 20:40 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 6 Sty 2012, o 00:44 Posty: 7 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Pomysł taki sobie, zgadzam się co do zbroi dla maga bo tego brakuje na niższych lvl, a postacie fizyczne mają ich kilka. Co do samego bosa trochę przesadziłeś z tymi atakami, jak już ma obrywać jakaś postać podczas ataku w zwarciu to jedna a nie wszystkie. Pomysł wymagał by na pewno większego dopracowania, a tak bez szans na realizacje.
_________________ ************************************************************************ Walkerek s3 MO 79 lvl ciągła walka o powrót to rodzimego Taernu WaIkerek s3 Ryc 36 lvl czasem się rozwija ^^ |
12 Sty 2012, o 11:06 |
|
Strona 2 z 3 |
[ 25 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 41 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |