![]() |
Strona 4 z 4 |
[ 38 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Krzyk w górach
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 17 Lis 2010, o 08:23 Posty: 144 Miejscowość: 100Lublin Podziękowano: 5 razy Otrzymanych podziękowań: 6 razy Nick w grze: Caroolinee Serwer: Tolnor ![]() |
No dzięki a kiedy zostanie zaktualizowana. Ty to jestes super admin pozdrawiam
![]() _________________ "Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.." |
18 Lis 2010, o 19:05 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 17 Lis 2010, o 08:23 Posty: 144 Miejscowość: 100Lublin Podziękowano: 5 razy Otrzymanych podziękowań: 6 razy Nick w grze: Caroolinee Serwer: Tolnor ![]() |
Kiedy bede mógł zrobic ta misje?
_________________ "Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.." |
3 Gru 2010, o 19:20 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Jak włączysz czat w grze i odpiszesz na prv.
![]() O ile wystarczy reset/zmiana etapu questa. EDIT: Etap cofnięty, zobaczymy. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
3 Gru 2010, o 19:29 |
![]() |
![]() |
|
Etap gry został cofnięty ale problem tkwi w tym ze niemoge wejść do groty ani przez Larsa ani gdy jestem w górach.
_________________ "Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.." |
4 Gru 2010, o 08:10 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Etap właśnie powinien pójść do przodu, a nie zostać cofnięty
![]() ![]() |
13 Gru 2010, o 14:53 |
![]() |
![]() |
|
Miałem etap ze musze zabic reszte karawany ale jak zabijałem bestie zginołem a u Larsa pisze ze Przenies mnie w góry i jak wejde w góry i dojde do groty to nieda sie wejsc. Etap został cofnięty ze teraz musze zabic bestie ale niemoge wejsc do groty ani przez larsa ani bezposredni jak stoje przed grota.
Wiec problem ogulnie jest taki ze niemoge wejsc do groty.Co jest? _________________ "Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.." |
16 Gru 2010, o 08:57 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Etap który masz teraz: nazywa się Poszukaj pieczary czy Znajdź i zabij gromblera? Czy jeszcze jakoś inaczej. W jednym miejscu rzeczywiście Lars nie przenosił do groty, chociaż powinien. Poprawiłem, będzie działać po wgraniu na serwer.
|
17 Gru 2010, o 14:30 |
![]() |
![]() |
|
Znajdz i zabij gromblera a przedtem miałem zabij reszte karawany ale niemogłem wtedy wejsc do groty i teraz tez nie moge .
17 Gru 2010, o 19:23 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 4 z 4 |
[ 38 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |