Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Turnieje a prestiz ...
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Heremona
|
Witam.
Jak wszyscy wiemy wbijanie prestizu na sposoby jakie teraz mamy bez prowadzenia wojny jest dosc wolny i nie do konca dopracowany (wojen nie ma z wiadomych przyczyn). Wiadomo turniej oraz wygrana w nim przynosi slawe, bogactwo, mase kobiet w okolo Proponuje aby turnieje takze byly premiowane prestizem (w nieduzych ilosciach), co mialoby na celu 2 rzeczy. Po 1 Jako ze wszyscy narzekaja na to jak ciezko jest wbic prestiz, a ze wojny teraz nie sa do konca dopracowane mysle ze takie rozwiazanie nie przeszkadzalo by (nie podnioslo by to znaczaco ilosci prestizu lecz bylaby to kolejna alternatywa). Z racji ze kazdy przedzial lvlowy ma w miesiacu po 1-2 turnieje nie byloby to przesada. Proponowane wartosci (oczywiscie na osobe) : Wygrana walka - 1 prestizu 3 Miejsce - 3 prestizu 2 Miejsce - 5 prestizu 1 Miejsce - 7 prestizu Po 2 Zwiekszylo by to frekwencje na takich turniejach a szczegolnie na tych 3/3 + ~ Jesli chodzi o osoby bez gildi sprawa wygladala by tak jak z bossami, prestiz nie bylby przydzielany. Co o tym sadzicie ? (gracze jak i ci z gory) _________________ *Shortbow* - 119 - s3 - DELETED (Assassins of Kings 4 ever) (In)famous asian women lover from s3. |
|
11 Sty 2012, o 00:05 |
|
|
Chodząca legenda
|
Już to słyszałem, dobry pomysł W końcu w turnieju zdobywa się wieczną sławę, a więc prestiż (wydaje mi się, że to pisałem).
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
|
11 Sty 2012, o 00:23 |
|
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 9 Sty 2012, o 22:59 Posty: 57 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: DarkVentus Serwer: Tolnor |
Ja też uważam ze to jest dobry pomysł Całkowicie go popieram.
|
|
11 Sty 2012, o 00:30 |
|
|
Uczeń Simona
|
moim zdaniem świetny pomysł, popieram w 100%
_________________ Duffik 94 druid Ostlor RedHott 70 barba Ostlor IamDuffis 43 mo Ostlor |
|
11 Sty 2012, o 03:12 |
|
|
Duma Forum!
|
Tak sie sklada, ze podobny pomysl padl w zamknietej strefie i mam dobre wiesci, admin juz napisal, ze w przyszlosci zostanie to wprowadzone, wiec temat zamykam
|
|
11 Sty 2012, o 09:49 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |